Overslaan en naar de inhoud gaan

Rolls-Royce Silver Cloud II 1960 in zeer goede staat

Omschrijving

Rolls-Royce Silver Cloud II 1960 Direct klaar voor gebruik!

De imposante Rolls-Royce Silver Cloud II zorgt voor vele glimlachen tijdens het rijden. Bijna iedereen kijkt even om wanneer de indrukwekkende en schitterend gelijnde koets langs komt rijden. Het exterieur van deze SilverCloud is geleverd in een tweekleurige combinatie van Grijs/Champagne met een hoogglans zwarte afwerking. De carrosserie is in goede staat met enkele sporen van gebruik. Het chroomwerk is in zeer goede staat. Het geheel wordt gesierd door de indrukwekkende grote RollsRoyce gril met Spirit of Ecstasy.

Er is niet bepaald bespaard op onderhoud tonen de laatste facturen aan bij deze Rolls. Vandaar dat deze zich ook uitstekend laat bedienen. De chauffeur neemt plaats achter een prachtig houten dashboard in goede staat en heeft alles binnen handbereik. Verder beschikt het interieur over zeer comfortabele lichtbruine lederen zetels. De passagiers wanen zich achterin in een zeer van luxe inclusief tafels, verlichting en aanstekers voor rokerswaar. Uiteraaard is het gehele interieur gesierd door houten ornamenten.

Technisch verkeert de Silver Cloud in een zeer goede staat. Mede dankzij de elektronische ontsteking start de 6.230 cc V8 motor perfect en rijdt ook zeer vlot mee. De ruim 2.000 kg wegende carrosserie veert heerlijk over het wegdek heen en laat zowel de chauffeur alsook de passagiers geheel tot rust komen.

Bent u opzoek naar een schitterende rijders Rolls-Royce dan is dit exemplaar uw auto. Direct klaar voor gebruik en garant voor veel toerplezier!

Registratie: DE-23-09 (NLD)
Jaar: 1960
Motor: 6.230 cc V8-cylinder engine (185 hp / 136 kw )
Versnellingsbak: Automatisch

Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Via Telefoon / e-mail of Whats-app: +31 613 490 469 / info@staalclassiccenter.com
Onze showroom is enkel geopend op afspraak!

Staal Classic Center Holland: Amsterdam 40 min / Utrecht 30 min / Rotterdam 30 min / Antwerpen 1 hour / Dusseldorf 2 hours

€47.950,00

Merk

Rolls-Royce

Model

Silver Cloud II

Bouwjaar

1960

Brandstof

Benzine

Status

Beschikbaar

Kilometerstand

52641km

Aandrijving

Achterwiel aandrijving

Cilinders

8

Paardenkracht

200pk

Versnellingsbak

Automaat

Versnellingen

4.00

Carosserie

Sedan

Kleur

Champagne/Grey two-tone

Stoelen

4