Overslaan en naar de inhoud gaan

Chevrolet Impala 1959 Sport Sedan

Omschrijving

Trots Amerika, de jaren 50 en de ruimtevaart. De Chevrolet Impala uit 1959 vertaald dat alles in zijn imposante design. Een absoluut prachtige Impala van het ultieme bouwjaar, dus met de grootste vleugel. Dit betreft een originele Sport Sedan, een unieke uitvoering van deze Chevrolet.

Bovenal een prachtige witte lakkleur in combinatie met het vele chroom. Het imposante exterieur is in goede staat met sporen van gebruik. Het lakwerk verdient op een enkele plek aandacht. Dankzij de prachtige ruiten heeft de Impala een Panoramazicht rondom. U raakt niet uitgekeken op het uiterlijk van deze Chevrolet met zoveel prachtige details! Het chroomwerk bevindt zich in prachtige staat en siert elk detail. De onderzijde is recent volledig behandeld en roestvrij. Hierbij zijn ook de holle ruimtes aangepakt.

Ook het interieur is een verademing. Een absoluut prachtig groen interieur met indrukwekkend metalen dashboard. Ook voorzien van zeer veel chromen details en een prachtige dun stuurwiel. De bediening is eenvoudig en bevindt zich aan het stuur. Hierdoor is de beenruimte enorm groot. Zowel voor als achter beschikt de Sportsedan over een bank, makkelijk met de gehele familie om te gaan toeren.

Technisch beschikt de Chevrolet over de 4.638cc V8 motor met 185 pk. Gekoppeld aan de automatische versnellingsbak. De Impala zweeft heerlijk comfortabel over de weg!

Registratie: DE-72-40 (NLD)
Jaar: 1959
Motor: 4.638 cc V8-cylinder engine (185 hp / 136 kw )
Versnellingsbak: Automatisch

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Via Telefoon / e-mail of Whats-app: +31 613 490 469 / info@staalclassiccenter.com

Onze showroom is enkel geopend op afspraak!

Staal Classic Center Holland: Amsterdam 40 min / Utrecht 30 min / Rotterdam 30 min / Antwerpen 1 hour / Dusseldorf 2 hours

€39.950,00

Merk

Chevrolet

Model

Impala Sport Sedan

Bouwjaar

1959

Brandstof

Benzine

Status

Beschikbaar

Kilometerstand

55950km

Aandrijving

Achterwiel aandrijving

Cilinders

8

Paardenkracht

250pk

Versnellingsbak

Automaat

Versnellingen

3.00

Carosserie

Sedan

Kleur

White

Stoelen

4