Overslaan en naar de inhoud gaan

VERKOCHT - Jaguar XJ-SC Targa V12 1986 Uniek exemplaar 64.700 km

Omschrijving

Werkelijk schitterende en originele Jaguar XJ-SC Targa uit 1986. Nieuw geleverd te Zwitserland en inmiddels al enkele jaren in Nederland. De Jaguar is nog in geheel originele en zeer goede staat, alle documentatie is aanwezig. De originele Matching Numbers V12 motor is gekoppeld aan de automatische versnellingsbak. Rijdt heerlijk comfortabel! Dankzij de documentatie is de kilometerstand van 64.700 km volledig aantoonbaar!

De unieke Targa is uitgevoerd in het British Racing Green met zilveren bies over de zijkant. Het betreft de eerste lak in zeer goede staat en wordt gesierd door de originele lichtmetalen Jaguar wielen. De softtop en de Targa panelen bevinden zich in bijna ongebruikte staat.
Het luxueuze interieur is bekleed met schitterend beige leder zonder slijtage plekken en wordt gesierd door het dashboard met hout. Verder is het interieur voorzien van een boardcomputer, schitterende chromen details en ijskoude airconditioning.

Recent is de XJS voorzien van groot onderhoud. Hierbij zijn naast een grote beurt voor de motor en de versnellingsbak ook alle rubberen slangen vervangen, remmen gereviseerd en de gehele airco unit is vervangen. Dit alles is uitgevoerd bij specialist ‘Real Car Restorations’.

Van de Targa uitvoering zijn er erg weinig gebouwd en goed bewaard gebleven. Dit exemplaar is volledig gedocumenteerd en technisch in perfecte staat, een werkelijk unieke en zeer comfortabele klassieker. Direct klaar voor veel toerplezier!

Registration:              82-NPZ-9 (NLD)
Chassis:                    SAJJNACY4CC125462
Year:                         1986
Engine:                      5.344cc V12 Engine (270 hp / 198 kw)
Gear:                         Automatic, 5

Heeft u vragen? Stel ze gerust! 

Via Telefoon / e-mail of Whats-app: +31 613 490 469 / info@staalclassiccenter.com


Onze showroom is enkel geopend op afspraak!

Staal Classic Center Holland: Amsterdam 40 min / Utrecht 30 min / Rotterdam 30 min / Antwerpen 1 hour / Dusseldorf 2 hours

€29.950,00

Merk

Jaguar

Model

XJSC Targa

Bouwjaar

1986

Brandstof

Benzine

Status

Verkocht

Kilometerstand

64619km

Aandrijving

Achterwiel aandrijving

Cilinders

12

Paardenkracht

270pk

Versnellingsbak

Automaat

Versnellingen

5.00

Carosserie

Cabriolet

Kleur

British Racing Green

Stoelen

2