Overslaan en naar de inhoud gaan

Range Rover Classic 1982 Vogue Blue Volledige gereviseerd in gerestaureerde staat

Omschrijving

Absoluut schitterende en perfect rijdende Range Rover Classic van 1982. Deze zeer vroege vijfdeurs versie werd nieuw geleverd in Spanje. Inmiddels staat deze Classic op Nederlands kenteken en is hier technisch geheel gereviseerd, waarop niet bespaard is. Dit exemplaar is geleverd in het Vogue Blue metallic. Het lakwerk is in het verleden overgespoten en bevindt zich in zeer nette staat. Het exterieur is verder voorzien van de nieuw gecoate Vogue velgen.

Het interieur is in zeer nette staat en beschikt over het originele stoffen interieur en biedt zeer veel ruimte en comfort. Die oase van ruimte is zeer fijn en geeft de mogelijkheid om deze klassieker mee te nemen op vakantie of een weekend weg. Het interieur is verder voorzien van een retro Blaupunkt radio, waardoor uw eigen muziek en telefoonkoppeling ook mogelijk is.

Technisch is de Range Rover compleet aangepakt, hierdoor rijdt deze als nieuw. De Rover 3.528 cc V8 motor is volledig gereviseerd en afgesteld, inclusief nieuwe zuiger (+20 thou). Daarnaast is er eem speciale nokkenas gemonteerd: Piper Torque Max Camshaft, toegespitst op het 4x4 gebruik. Voorzien van een nieuwe Edelbrock Carburateur en luchtfilter om de motor perfect af te stellen. Ook de ophanging, het volledige chassis en alle remdelen zijn vervangen of vernieuwd. De RVS uitlaat is volledig nieuw en geeft een prachtig geluid. De V8-motor pakt goed op en is gekoppeld aan de handgeschakelde versnellingsbak met vier versnellingen. Na de totale revisie heeft het blok een kleine 1.000 km gereden.

Dankzij zijn prachtige kleur valt de Classic goed op, daarnaast rijdt hij echt perfect.
Deze legendarische Range Rover staat direct klaar voor gebruik.

Export is mogelijk en geen enkel probleem.

Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Via Telefoon / e-mail of Whats-app: +31 613 490 469 / info@staalclassiccenter.com

Onze showroom is enkel geopend op afspraak!

Staal Classic Center Holland: Amsterdam 40 min / Utrecht 30 min / Rotterdam 30 min / Antwerpen 1 hour / Dusseldorf 2 hours

€54.950,00

Merk

Land Rover

Model

Range Rover Classic

Bouwjaar

1982

Brandstof

Benzine

Status

Beschikbaar

Kilometerstand

450km

Aandrijving

Alle wielen aandrijving

Cilinders

8

Paardenkracht

135pk

Versnellingsbak

Handgeschakeld

Versnellingen

4.00

Carosserie

SUV

Kleur

Vogue Blue Metallic

Stoelen

5