Overslaan en naar de inhoud gaan

VERKOCHT - Volkswagen Karmann Ghia Cabriolet Body off gerestaureerd 1971 Matching Numbers

Omschrijving

Volledig Body-off gerestaureerde Volkswagen Karmann Ghia Cabriolet van 1971. Geheel gerestaureerd naar het certificaat van Volkswagen en dus in de originele en prachtige Adriablau blauwe lak. Nieuw geleverd in Amerika en hierna tot in detail gerestaureerd te 2021 in Nederland.

Het exterieur is direct herkenbaar en voorzien van schitterend nieuw chroomwerk, alle rubbers etc. zijn ook vernieuwd en de passingen van de carrosserie zijn perfect te noemen. De bodem etc. is geheel uit elkaar geweest en opnieuw opgebouwd. Zie de afbeeldingen van de restauratie. Uiteraard is er een uitgebreid restauratieverslag aanwezig. Ook de prachtige zwarte mohair softtop is geheel vernieuwd!

Het interieur is uitgevoerd in zwart skai lederen en geheel vernieuwd. De stoelen zitten goed en het dashboard is uitgevoerd met de combi instrumenten en een werkende Grundig Radio. Het interieur is prachtige in combinatie met het exterieur en er is ruimte genoeg voor eventuele bagage.

Technisch is de Karmann Roadster voorzien van de originele Matching Numbers 4 cilinder 1.584 cc met 48 pk gekoppeld aan de Matching handgeschakelde versnellingsbak. Ook van deze revisie zijn diverse afbeeldingen aanwezig.
De Volkswagen rijdt werkelijk geweldig en aan alles is te zien dat deze klassieker tot in detail gerestaureerd is. Geleverd met VW Origineel certificaat en alle afbeeldingen van de restauratie.

Registratie: PM-37-83 (NLD) export is mogelijk
Jaar: 1971
Motor: 1.584cc 4-cylinder Boxer engine (48 PK / 35 kw ) Matching
Versnellingsbak: Handgeschakeld

Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Via Telefoon / e-mail of Whats-app: +31 613 490 469 / info@staalclassiccenter.com

Onze showroom is enkel geopend op afspraak!

Staal Classic Center Holland: Amsterdam 40 min / Utrecht 30 min / Rotterdam 30 min / Antwerpen 1 hour / Dusseldorf 2 hours

€39.950,00

Merk

Volkswagen

Model

Karmann Ghia Cabriolet

Bouwjaar

1971

Brandstof

Benzine

Status

Verkocht

Kilometerstand

7103km

Aandrijving

Achterwiel aandrijving

Cilinders

4

Paardenkracht

48pk

Versnellingsbak

Handgeschakeld

Versnellingen

4.00

Carosserie

Cabriolet

Kleur

Adriablau

Stoelen

2